garland

Garland | Postujem len vlastné veci, preto sú tak zriedkavo vtipné.

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
garland
Slovenský exorcista Zdroj: internety a ja
 
Radical
Radical | 15.1.2014 19:24

slovo tolerancia kedysi znamenalo "rešpektovanie cudzieho presvedčenia, cudzích názorov, znášanlivosť, trpezlivosť", nie "bezvýhradný súhlas s každou zvrátenosťou, čo k nám príde zo západu". ale časy sa menia a definície pojmov evidentne tiež...


Garland
Garland | 15.1.2014 22:54

Ak aj opomeniem skutočnosť, že niektorí ľudia tu majú akúsi, pre mňa nepochopiteľnú, potrebu vážne rozoberať vtípky postované na guláš, ktoré často pracujú s nadhľadom, iróniou a preháňaním za účelom vyvolania komického efektu (či už to vyjde a či nie – a na to, že je to u mňa skôr zriedkavé upozorňujem priamo v profile), tak i v tom prípade musím konštatovať, že ak tebe článok o bývaní dvoch lesbičiek a ich syna v zákazníckom magazíne IKEA príde ako „zvrátenosť, čo k nám prišla zo západu“ tak sa my dvaja nemáme o čom baviť a ak v budúcnosti nebudeš nijak reagovať na moje posty nebudem to vnímať ako stratu...


Alli baba a XL výtržníkov
Alli baba a XL výtržníkov | 16.1.2014 09:31

Ked uz na tuto temu, tak si treba uvedomit, ze ty sa pytas preco na taketo prispevky niekto reaguje a niekto sa zas moze pytat co ta vedie taketo prispevky vobec tvorit. Aj podla mna ked sa chcme bavit o tolerancii, tak si treba uvedomit, ze tolerancia ked uz, tak musi byt vzajomna, inak je to len obrateny diktat. Ja tolerujem LGBT ale poslednou dobou mam opodstatneny dojem, ze oni netoleruju nikoho, netoleruju ani tradicie ani kulturu ani nazor vacsiny a ani nazor jednotlivca. ked skratka nie si za tak si proti a kde sa teda stratila ta ich tolerancia. Ak ja poviem, ze nechcem aby sa moje deti ucili, ze byt homosexual je normalne tak mam na to pravo moje deti predsa musim vychovat zodpovedne a nikto ma nebude nutit ucit ich nieco proti mojmu presvedceniu a voli, chcem aby aj LGBT tolerovalo moju predstavu o vychove, navyse vychadzajucej z generaciami osvedcenej tradicnej vychovy. Tolerujem lesbicky ked uz chceme priblizit v com je problem daneho clanku, ale kazde dieta ma aj otca a kazde dieta potrebuje aj otca a tak ak sa dve zeny rozhodli mat dieta musel pri jeho splodeni byt aj otec no ten sa poslavil na vedlajsiu kolaj, jeho prava a zaujmy uz nie su tolerovane. On uz si toleranciu nezasluzi? A nezasluzi si toleranci aj dieta ktore ako kazde potrebuje aj otca? Koho vlastne takto idilicky prezentovane partnerstvo toleruje? Len svoje zaujmy nadradene zaujmom potomka aj jeho otca. A toto nam serviruju v poslednej dobe tak huzevnato, ze uz pomaly vznika iluzia akoby LGBT partnerstiev bola prevaha co je uplne vylucene, len nam to natiskaju aby sme zostali apaticki, lebo 100x opakovana loz je pravdou, tolerancia je aj respekt ja respektujem kazdeho slobodu vyberu partnera a presvedcenia, ale chcem mat tiez moznost volby. A v tomto duchu chcem mat aj pravo na nazor, nechapem preco by som nemohol oponovat a povedat svoj nazor a preco by som nemal mat pravo pozadovat aby ma tiez tolerovali. Nech si teda homosi robia co chcu je to ich zivot, ale nech nenutia mna hrat ich hru, nech ma tou ich propagandou neobtazuju, alebo ak chcu nech potom chapu, ze aj ja budem vyuzivat svoje pravo a tiez prezentovat svoje postoje a propagovat to co zas ja uznam za vhodne, ved sme predsa tolerantni, ja im nic nenariadujem ani nezakazujem, oni nech teda strpia moje nazory.


Radical
Radical | 16.1.2014 21:32

Zvrátenosť je podľa mňa to, že spolužitie dvoch lesieb a malého chlapca (sotva to bude "ich syn") sa nazýva rodinou a že sa takáto neprirodzená forma spolužitia propaguje. Napriek tomu som presvedčený, že som tolerantný človek, ktorý cudzí životný štýl, hoci s ním nesúhlasí, rešpektuje. Súdiac podľa seba teda nesúhlas s obsahom IKEA letáka nepovažujem za prejav nedostatku tolerancie, ale len za prejav iného názoru. Preto mi tvoj vtip nedáva zmysel inak, než za predpokladu, že používaš inú definíciu slova tolerancia než ja (a slovniky.korpus.sk). Svojou reakciou si mi dokázal, že to tak naozaj je. Ďakujem.


Rudolf Dovicin
Rudolf Dovicin | 20.1.2014 09:18

To, že nevinnú vec považuješ za zvrátenosť je znakom Tvojej tuposti a z nej plynúcej intolerancie.

Vo Vatikáne stále podporujú kokotizmus nesmierny nazývaný exorcizmus, takže vtip je úplne v poriadku.


Alli baba a XL výtržníkov
Alli baba a XL výtržníkov | 20.1.2014 10:50

A kde sa stratila ta povestne tolerancia zastancov LGBTSMPN... komunity. Ved oni nazor druheho nikdy nepotlacali, ...ci?!


Rudolf Dovicin
Rudolf Dovicin | 20.1.2014 10:52

To neviem, ale kto chce umlčať názory vrátane urážok, je kretén...


Alli baba a XL výtržníkov
Alli baba a XL výtržníkov | 20.1.2014 10:54

Ved ta nikto neumlcal, Ci?


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader